Tüntetés

TÜNTETÉS (meghívó - klikkeljen a képre a nagy meghívó megnyitásához)

Kérlek terjeszd ezt a meghívót, és aki teheti támogassa rendezvényünket.
Bankszámlánk (számlaszám): 10405004-49565354-56551009

Kedves Barátaim!


A Parlamentben előreláthatólag június 3-án szavaznak a Földtörvényhez benyújtott módosító indítványokról, így magáról a törvényről is, mivel azt a Kormány trükkös módon 6 módosító indítvány formájában adta be.

A Kormány által benyújtott tervezet teljességgel elfogadhatatlan. Nagytőkés érdekcsoportoknak, külföldieknek, nagybirtokosoknak játssza át földjeinket. A részletek megtalálhatók a www.kielegyenafold.hu honlapon az Élőlánc Magyarországért által a miniszternek írt nyílt levélben, a Váralja Szövetség miniszterhez írt levelében és a civil szervezetek által készített elemzésben.

A Földtörvény 2/3-os lesz, tehát megváltoztathatatlan!

Hosszú évtizedekre de legalábbis a ma élő, és az elkövetkező generációk életére eldönti, hogy KIÉ LEGYEN A FÖLD, ÉS HOGYAN" Eldönti, hogy megmaradhat-e a vidék, biztonságos lesz-e a jövő"

Felfoghatatlanul nagy a tét, és a parlamenti képviselők nem a mi érdekeinket képviselik. A tőkés érdekcsoportok diktálnak. A magyar társadalom teljesen kiszolgáltatott, képviselet nélkül magára maradt. Ez mutatkozott meg a földtörvény eddigi történetében, az Alaptörvény 2012 december 17-i módosításában, és az álságos, és hazug kormányzati kommunikációban.

A képviselők nem képviselnek minket - tisztelet a kivételnek - ezért oda kell mennünk, és kinyilvánítani az akaratunkat, figyelmünket, figyelmeztetni őket 2/3-os felelősségükre. Nem lesz több esélyünk!

A magyar nép most megmutathatja erejét.

Hát mutassa meg!

Szeretettel várunk június 3-án 18.00 órakor az Alkotmány utcában, a
Vajkay utca saroknál.

Kérlek terjeszd ezt a meghívót, és aki teheti támogassa rendezvényünket.

Bankszámlánk (számlaszám): 10405004-49565354-56551009

Üdvözlettel

Ácsné Éva







Cikk megjelenésének dátuma: 2013. 05. 31.

© 2013 Kié legyen a föld?