DR. ÁNGYÁN JÓZSEF IS TÁMOGATJA!

Cikk megjelenésének dátuma: 2016. 05. 30.


Az Élőlánc Magyarországért és Dr. Ángyán József közleménye


Történelmi jelentőségűnek tartjuk, és messzemenően támogatjuk azt a népszavazási kezdeményezést, amely azt kívánja elérni, hogy az Országgyűlés az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének tilalmáról alkosson törvényt.
A nemzetek biztonsága ma már egyre inkább attól függ, hogy...

A teljes közleményt itt olvashatja:

http://os.mti.hu/…/11…/az_elolanc_magyarorszagert_kozlemenye


Az aláírt íveknek június 20-ig kell beérkeznie az alábbi címre:

Élőlánc Magyarországért

2422 Mezőfalva, Petőfi Sándor utca 4.

Az aláíróív letölthető és másolható: www.kielegyenafold.hu



>> tovább a teljes cikk megtekintéséhez



Itt a KEHI vizsgálat eredménye a hortobágyi legelőpályázatokról: felér egy vádirattal!

Cikk megjelenésének dátuma: 2016. 05. 10.
Cikk forrása

A Fidesz lopásalapú kormányzását ismét leleplezte egy hivatalos dokumentum: a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) hortobágyi legelőpályázatokról készült jelentéséből kiderül, hogy a pályázatokon a valódi állattartók helyett előre kijelölt szereplők nyertek, akik a nem létező állatállományukat csak a pályázat idejére bérelték, és azóta sem végeznek semmilyen érdemi mezőgazdasági tevékenységet.


Mindez újfent igazolja, hogy igenis szükség van a Fidesz-ellenes népszavazásra, szükség van arra, hogy a magyar emberek aláírásukkal megállítsák a féktelen kormányzati lopásokat!


A KEHI vizsgálati jegyzőkönyv úgy került a birtokomba, hogy Fazekas miniszter egyik barátja megtette azt a szívességet, hogy beperelt, a bíróság pedig elérhetővé tette számomra is a KEHI jelentését – ami valójában egy vádirat a Fidesz földlopása ellen. Úgy vélem, mindezt kötelességem közzétenni, hogy mindenki



>> tovább a teljes cikk megtekintéséhez



Kié legyen a föld és hogyan...

Cikk megjelenésének dátuma: 2016. 05. 10.


A május 5-i összegzés szerint 100.000 fölött van az aláírások száma. FOLYTATNUNK KELL! Nagy-nagy köszönet az eddigi aláírásokért!


KÉREK MINDENKIT, HOGY KERESSE MEG BARÁTAIT, ISMERŐSEIT, ÉS KÉRJE MEG ŐKET, HOGY ŐK IS GYŰJTSÉK KÖRNYEZETÜKBEN AZ ALÁÍRÁSOKAT!


Óriási a tét! Ha most nem élünk ezzel a lehetőséggel, akkor minden esély elvész a most "elrabolt" állami földek visszaszerzésére. A magyarok jövője most a mi kezünkben van - azokéban, akik képesek felmérni, hogy micsoda veszedelmet jelent a jövő nemzedékekre, ha élelmiszer termelő kapacitások nélkül hagyjuk őket!


Sajnos azzal szembe kell néznünk, hogy döbbenetesen kevesen vagyunk, akik ezt képesek felfogni, akiket ez egyáltalán érdekel. A magyarok többsége egy sajátságosan bénult tudatállapotban lebeg - süket és vak a haza, a nép, a jövő nemzedékek sorsát érintő kérdések iránt. Ezért most minden felelősség azokon van akik még képesek gondolkozni. Nekünk kell összefogni, és cselekedni.


Kérem segítsenek!


A következő összegzés május 20-án lesz!


Üdvözlettel


Ács Sándorné


Korábbi



>> tovább a teljes cikk megtekintéséhez



© 2013 Kié legyen a föld?