Csányi a fejőgép mellől üzent Ángyánnak

Csányi a fejőgép mellől üzent Ángyánnak

Forrás: hir24.hu
2012. 10. 09-

Orbán Viktor jelenlétében átadták Közép-Kelet-Európa legnagyobb tehenészeti telepét. A megnyitón a tulajdonos Csányi Sándor időt szakított arra, hogy visszavágjon Ángyán Józsefnek.

 A telepet ma délután adták át a baranyai Beremendhez közeli Csípőteleken, a díszvendég Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében. A Csányi Sándor érdekeltségei közé tartozó telepen 2500 szarvasmarhát lehet tartani, világszínvonalú körülmények között.

A 3,5 milliárd forintból készült létesítményben korszerű amerikai technológiát alkalmaznak: az állatok kényelmét, a jobb higiéniát, a helyiségek könnyebb tisztíthatóságát kvarchomokos padozat, hűtését ventillátorok és vízbefújó rendszer biztosítja.

A megnyitón Csányi külön utalt Ángyán József volt vidékfejlesztési államtitkár lapunknak is említett kritikájára, miszerint a Pick szalámikba külföldről származó hús is kerül. Elmondta: sajnos a magyar sertésállomány nem akkora, hogy ellássa megfelelő hússal a gyártót.

A külföldi hús felhasználása miatt kapott hideget-meleget Orbán Viktortól, de amikor elmondta neki a helyzetet, a kormányfő képes volt ezt megérteni, nem úgy, mint Ángyán, aki nem volt képes megérteni.






Cikk megjelenésének dátuma: 2012. 10. 12.

© 2013 Kié legyen a föld?