Kié legyen a föld és hogyan...

A május 5-i összegzés szerint 100.000 fölött van az aláírások száma. FOLYTATNUNK KELL! Nagy-nagy köszönet az eddigi aláírásokért!


KÉREK MINDENKIT, HOGY KERESSE MEG BARÁTAIT, ISMERŐSEIT, ÉS KÉRJE MEG ŐKET, HOGY ŐK IS GYŰJTSÉK KÖRNYEZETÜKBEN AZ ALÁÍRÁSOKAT!


Óriási a tét! Ha most nem élünk ezzel a lehetőséggel, akkor minden esély elvész a most "elrabolt" állami földek visszaszerzésére. A magyarok jövője most a mi kezünkben van - azokéban, akik képesek felmérni, hogy micsoda veszedelmet jelent a jövő nemzedékekre, ha élelmiszer termelő kapacitások nélkül hagyjuk őket!


Sajnos azzal szembe kell néznünk, hogy döbbenetesen kevesen vagyunk, akik ezt képesek felfogni, akiket ez egyáltalán érdekel. A magyarok többsége egy sajátságosan bénult tudatállapotban lebeg - süket és vak a haza, a nép, a jövő nemzedékek sorsát érintő kérdések iránt. Ezért most minden felelősség azokon van akik még képesek gondolkozni. Nekünk kell összefogni, és cselekedni.


Kérem segítsenek!


A következő összegzés május 20-án lesz!


Üdvözlettel


Ács Sándorné


Korábbi levelemben minden praktikus információ megtalálható:

MOST LEHETŐSÉGÜNK VAN DÖNTENI AZ ORSZÁGUNKRÓL, A JÖVŐNKRŐL:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének a tilalmáról...”


Így szól a Gőgös Zoltán által benyújtott népszavazási kérdés.


200.000 ALÁÍRÁSRA VAN SZÜKSÉG,
HOGY SZAVAZHASSUNK AZ ÁLLAMI FÖLDEK SORSÁRÓL!


AZ ÖN ALÁÍRÁSÁRA IS SZÜKSÉG VAN!


MOST!


PRAKTIKUS INFORMÁCIÓK:


Az aláíró ív letölthető, kinyomtatható és sokszorosítható:


www.kielegyenafold.hu

Az aláírások leadhatóak Budapesten, Székesfehérváron és Dunaújvárosban előzetesen egyeztetett időpontban és helyszínen.


Egyeztetéshez híva Ács Sándornét Telefon: 30 3850 379


Postán is elküldhetőek az ívek ajánlott küldeményként az alábbi címre:


Élőlánc Magyarországért
2422 Mezőfalva, Petőfi Sándor utca 4.


Ha csak 1 aláírás van egy lapon, az is érvényes, kérem azt is küldjék el. Az, aki gyűjtötte az aláírásokat, legyen szíves alul is aláírni, és beírni az adatokat.


Akinek nincs nyomtatója, az az alábbi linken levő MSZP irodákban írhatja alá az ívet:


http://foldvedelem.hu/hol/


Az LMP is gyűjti az aláírásokat, akihez az van közelebb, ott is leadhatja az íveket.


A Jobbik sajnos nem csatlakozott az aláírásgyűjtéshez, de más akciót sem kezdeményezett az állami földek megmentéséért. Meglepő módon nem tesz semmit, nem mond semmit az utóbbi időben az állami földek ügyéről, pedig ha valakinek, akkor nekik kellene a leghangosabban követelni a haza maradékának megtartását. Nehezen követhető ez a politika...


Ha az zavarja őket, hogy Gőgös Zoltán MSZP-s képviselő kezdeményezte ezt a népszavazást, az súlyos, történelmi hiba! Ebben a kérdésben teljes konszenzusra van szükség, ahol nem számít, hogy ki milyen politikai nézeteket vall, ki kicsoda. A tudósok arra figyelmeztetnek, hogy 15-20 év múlva soha nem látott éhínség tör az emberiségre. Akkor már talán a nevére sem fognak emlékezni a mai pártoknak, csak egy fog számítani: van-e betevő falat, vagy pusztulnia kell a ma kirabolt magyarok utódainak"


KÉREM SEGÍTSENEK!


Ács Sándorné







Cikk megjelenésének dátuma: 2016. 05. 10.

© 2013 Kié legyen a föld?